Még a héten megcsal a nejem – véget ért a sorozat

Nagy meglepetés volt számomra ez a sorozat. Alig ocsúdtam fel a sokkból, amit a Repülő szívek (On the Way to the Airport) okozott, amikor ez a sorozat bekopogtatott az ajtónkon.  Mivel a nyakunkon az év vége, bátran kijelenthetem, hogy az év egyik legjobb (ha nem a legjobb) sorozatához van szerencsénk.

Érdekes keverékét láthattuk a humornak, a drámának. Nagyon megejtő volt az őszinteség, ahogy a készítők a témához nyúltak. Nem rejtették véka alá a fájdalmat, a szenvedélyt, az önkeresés marcangoló útvesztőit. Én végtelenül élveztem ezt az 12 résznyi utazást. A színészek remekül játszottak, kivétel nélkül mindet megszerettem. Érezni lehetett rajtuk, hogy értik és átérzik a szerepüket, nem üres szavakat hajigálnak felénk.

Bár több ilyen koreai drámát láthatnánk!

One thought on “Még a héten megcsal a nejem – véget ért a sorozat

  • 2016-12-23 at 19:13
    Permalink

    Köszönet a gyors munkádért. Büszke vagyok erre a hatalmas munkára, arra a nagy Csapatra is, akik részt vesznek, láthatatlanul, ismeretlenül, hogy hozzánk Rajongókhoz készen eljusson a minden, szabad időt nem sajnálva, ingyen , csak egy KÖSZÖNÖMÉRT. Ha jó, azért mi is dolgozunk még rajta egy kicsit, de az már az izgalom tetőfoka.

    Üdvözlettel: Mocsi Kellemes Ünnepeket és egy kis pihenést is.

Vélemény, hozzászólás?