Még a héten megcsal a nejem – 9 rész után

Nem tudom, meddig lehet még ezt a drámát fokozni, de amilyen remek érzékkel játszanak az éréseinkkel a készítők, az lenyűgöző.

Ez a rész is könnyeden kezdődik, ügyvédünk újabb szánalmasan vicces félrelépése a közelgő tragédiát vetíti előre. Bár eltúlzott a karakter, s könnyen lehet utálni, ahogy a rendőrök visszahozzák a macis úszógumival, azon nem lehet nem nevetni.

shot0021

Aztán kapunk pár komolyabb beszélgetést, de csak hogy újabb zseniális fiús estének legyünk szem- és fültanúi, amint három hősünk a legfrissebb kpop slágerekre ropja a karaoke bárban. Aztán kiskamaszként, egymás mellett fekve tanakodnak azon, hogy is kell egy sms-t megírni egy lánynak.

shot0025

Ezután persze jön a megszokott gyomros. De ezúttal akkora, hogy a fal adja a másikat. Főhősünk végre fejéhez kap és ráeszmél, s vele együtt mi is, mit hibázott, mi az amit tévesen ítélt meg önmagában. Miért volt önáltatás eddig szinte minden gondolata. A színész arcán és hangján tényleg érződik, ahogy darabokra törik a világa, s bizony darabokra törünk mi is, ha ekkor nem is, de a következő percekben biztosan. Mert bár hatalmas közhelyt kapunk az epizód végére (sajnos az élet is néha ilyen, elég közhelyes), mégis akkora erővel csapódik az arcunkba a színészek által, s a remekül felépített, több epizódon át ívelő feszültség keltéssel, hogy nincs ember, aki ne morzsolna el egy könnycseppet a szeme sarkában a végén.

HUN Magyar feliratot itt találjátok: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

One thought on “Még a héten megcsal a nejem – 9 rész után

  • 2016-12-16 at 15:15
    Permalink

    Tiszteletem! Én csak hálámat jöttem kifejezni. További szép napokat és munkát. Köszönöm. Mocsi

Vélemény, hozzászólás?