Még a héten megcsal a nejem – 1. rész után

A JTBC egy igazán különös sorozattal állt elő. A vígjátékba oltott szerelmi mélydráma egy boldog férjről szól, akinek igazán jó élete volt idáig. Menő munka, tökéletes feleség. Ám hirtelen fenekestül felfordul az élete, mikor megsejti, gyönyörű neje megcsalja őt… pontosabban meg fogja csalni őt. Vajon helyesek a megérzései? Képes lesz megakadályozni a közelgő katasztrófát?

shot0077

Lee Sun-Kyun zseniálisan alakítja a férj szerepét, ahogy egyre lejjebb és lejjebb csúszik a kétkedés ragadós mocsarába. Egyik pillanatban vele, majd rajta röhögünk, hogy 5 percre rá megszánjuk majd vele együtt dühöngjünk. Férfi színésznél ritkán látni ilyen széles érzelmi skálát, amit ő tud a képernyőn nyújtani. De nem csak az ő játékát lehet élvezni, hanem szinte mindenkiét. A Running Manból ismert Ji Hyora alig lehet ráismerni az elegáns és fitt feleség szerepében. (Ha hozzászoktunk, hogy Ji Hyot a Running Manban általában smink nélkül láthatjuk akkor itt bizony keresgélhetjük az állunkat). Két, alapvetően humorforrásnak szánt karaktert leszámítva mindenkinek felnőtt és érett szerep jut, érett párbeszédekkel, amiket élmény végig hallgatni.

shot0080

A hangulat és a történet vezetés remek. Egyáltalán nem kapkodó, s nem is lassú. Pont megfelelő a sodrása a cselekményeknek. Jut elég idő a karakterek megismerésére, de közben alakulnak is a dolgok.

HUN Magyar feliratot itt találjátok: 1 2

shot0082

shot0087

2 thoughts on “Még a héten megcsal a nejem – 1. rész után

  • 2016-10-31 at 19:55
    Permalink

    Hálás köszönettel vittem a 2. feliratot is! Annak meg külön örülök, hogy srt-ben is felteszed. 🙂

  • 2016-10-30 at 01:30
    Permalink

    Köszönöm szépen az első feliratot! 🙂 Kíváncsi vagyok erre a sorira.

Vélemény, hozzászólás?